Ardeşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 4006 Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Fuarı gerçekleştirdi.

Düzenlenen fuara Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Ardeşen Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, Ardeşen İl Genel Meclis Üyeleri Cumali Hakyemez ve Recep Badoğlu, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, STK' ların temsilcileri, öğretmeler, öğrenciler ve veliler katılım sağladı.
25.04.2019 tarihinde gerçekleştirilen fuarda, gerçek hayattaki soru ve sorunlara çözüm bulunmasında bilimin ve bilimsel çalışmaların öneminin öğrenciler tarafından uygulayarak ve yaşayarak öğrenilmesi sağlanmaktadır.
ATSO olarak, bilimin ve bilimsel çalışmaların yeni nesiller tarafından benimsenmesinin teşvik edilmesi ve araştırma tekniklerinin, bilimsel raporlamanın ve bilimsel sunum becerilerinin genç bireylere kazandırılması amaçlanan projede emeği geçen değerli öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz.