Pazar Minibüsçüler Kooperatifi Salonunda düzenlenen törene Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, şoför kooperatif ve dernek başkanları ile şoför esnafı katıldı.

 

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel “Bizim çıktığımız her yolda bizlerin önünü açan ve bizim için bütün engelleri aşan Belediye başkanımız Ahmet Basa’ya şoför camiasına vermiş olduğu hizmetlerden ve katkılardan ötürü teşekkür ederiz” diyerek plaket taktim etti.

Başkan Yüksel, “Taksici esnafımız ile bugün bir araya gelmek isteğimizi kendisine ilettiğimiz zaman kendisine bir telefon açarak bütün belediye meclis üyesi adaylarını ve il genel meclis üye adaylarını da yanına alarak esnafımızın dertlerini ve sıkıntılarını dinlemek için dakikalar içerisinde yanımıza geldi. Şoför esnafından belediye meclis üyeliğine laik görülen üyelerimiz için de teşekkür ediyoruz. Şoför camiasının artık her yerde olması bizleri onurlandırdı. 7 den 70 e herkesin gönlünü kazanan Sayın Ahmet Basa’ya Şoförler Odası olarak teşekkürlerimizi sunarak, çıkmış olduğu seçim yolunda da başarılar dileriz” dedi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız’ın konuşmasından sonra konuşan Başkan Basa, “Biz dün de buradaydık, bugün de buradayız, yarın da burada olacağız. Pazar hepimizin el ele verelim. Yatırımlar devam ediyor. Daha hızlı yatırımların devam etmesi için bizi güçlü tutun.” diye konuştu.