Ardeşen'de 4 Yıldır Görev Yapan Binbaşı Mustafa Çiçek, Hakkari'nin Yüksekova İlçesine Atandı.Atama Kararının Ardından Ardeşen'deki Kamu-Kurum, Kuruluş ve Sivil Toplum Örgütlerini Ziyaret Eden Çiçek, sosyal medyadan veda mesajı yayımladı.

HOŞÇAKAL ARDEŞEN!

2015 yılının Ağustos ayında başladığım Ardeşen'deki görevimi bitirdim . Bu görev süreci boyunca en iyi hizmet kalitesini sunmaya ve taşıdığımız büyük sorumluluğumuzun bilinciyle, mesai arkadaşlarımla birlikte en iyi ilişkileri kurmaya ve mensubu olduğum kurumu en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bazen güldük , bazen ağladık , bazen eğlendik ,bazen üzüldük , bazen hiç uyumadık, bazen çok yorulduk ama yılmadık , mahcup olmamak adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Dört yılı, hayatımın dört güzel senesini , acılarımızı, sevinçlerimizi , Karadeniz coğrafyasının muhteşem doğasının, Ülkemizin el değmemiş tabiatı içinde eşsiz bir yere sahip Kadim şehir Rize'mizi , Ardı şen olan Ardeşen'imizi, dostlarımı , arkadaşlarımı, büyüklerimi , küçüklerimi siz Ardeşenli kardeşlerimden, arada görebilecek olmanın tesellisiyle, ayrılıyorum . İstemeden de olsa kalbini kırdıklarım olmuşsa beni bağışlayınız! Bu süre zarfında vatan vazifesini icra etmeye çalışırken gönüllerde bir nebze yer ettiysek ne mutlu bize ! İlk ilçemize geldiğimde yeni memleket olarak yazmıştım. Gerçekten de ve içtenlikle sizlerin kucak dolusu sevgisi ve bağrınıza basarak göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka sayesinde bir memleketim daha oldu diyebilmenin mutluluğu içindeyim.

Görev yoğunluğundan kısıtlı zamanımın kalması sebebiyle bir çok büyüğüme ve küçüğüme uğrayamadım. Haklarınızı helal edin !

Bu duygu ve düşüncelerle sizlerden ayrılırken , tekrar görüşmek dileğiyle , başta Şehit ve Gazi Ailelerimiz olmak üzere , tüm Ardeşenli büyüklerime , kardeşlerime ve küçüklerime en derin ve kalbi duygularımla şükranlarımı sunarım.

Hakkınızı helal edin !

Sevgiyle ve Hoşçakalın !